Portret | Lifestyle | Baby's Informatie

Service


Doordat ik in verschillende richtingen gespecialiseerd ben, ben ik flexibel met verschillende soorten fotoshoots. Portret, lifestyle en natuur foto´s spreekt mij het meeste aan!  Wil jij prachtig foto's van je kindje(s), van jullie als gezin of als koppel? Heerlijk in de natuur of binnen? We bespreken netjes een datum, tijd en plannen eventueel op voorhand een gesprekje in zodat we op de hoogte zijn van elkaars wensen. In Nederland is het natuurlijk niet altijd heel mooi weer, maar mocht het slecht weer zijn voor een buiten shoot dan plannen we die gewoon kosteloos een andere dag in! Dan zal het de volgende afspraak vast een mooie dag zijn!  

Bent u al nieuwsgierig geworden? Kijk dan in mijn portfolio.


Portfolio

Werkwijze

Ik vind goed contact met klanten belangrijk. Ik ga graag een gesprekje aan, waarin ieders wensen voor mij duidelijk zijn. Het samen werken en goed communiceren werkt voor beide partijen het fijnst. Feedback is voor mij ontzettend belangrijk, met een eerlijke mening kunnen we er samen iets moois van maken!

Jullie mooie foto´s van goeie kwaliteit bezorgen is mijn doel. Dat de liefde en tederheid van het scherm spat! Foto's maken van en met kinderen kan soms niet zo makkelijk zijn zoals het lijkt! We nemen gewoon de tijd en zorgen dat het goed verloopt.


Tot Slot 


Na afloop van de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto´s te bewerken! Hier ga ik zorgvuldig mee om en wil jullie mooi eind resultaat laten zien.
Door dat ik het beste resultaat wil hebben is mijn streef om binnen 2 weken de foto´s te leveren. Ik zal de foto´s met een online fotoboek leveren via een mailtje. Daarnaast hoop ik van jullie een feedback te krijgen en of alles naar wens is!
Ik hoop tot snel en voor een fotoshoot te boeken graag even contact op nemen.


 Tot Snel
E-mailen
Bellen
Instagram