Welkom 

Marielle

Hoi hoi!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. ik ben Mariëlle en woon in het mooie vestingstadje Hulst in Zeeuws-Vlaanderen. Ik ben een gelukkige mama van ons zoontje Noah. Als kind vond ik het altijd geweldig om foto's te nemen en genoot ik ook altijd van het mooie weer. Voor mij is er geen betere fotoshoot dan eentje in de buitenlucht! Ik heb 2 jaar geleden heb ik de draad opgepakt en ben ik er enthousiast mee aan de slag gegaan. Na een cursus fotografie weet ik precies hoe ik "het perfecte plaatje" kan schieten. Ik maak er mijn missie van om mensen blij te maken met een foto, een blijvende herinnering.

Wil u meer weten of een afspraak inplannen wacht dan niet langer en stuur mij een berichtje!

Liefs MariëlleservicesDoordat ik in verschillende richtingen gespecialiseerd ben, ben ik flexibel met verschillende soorten fotoshoots. Portret, lifestyle en natuur foto´s spreekt mij het meeste aan!  Wil jij prachtig foto's van je kindje(s), van jullie als gezin of als koppel? Heerlijk in de natuurlijk of binnen. Voor newborn shoots kunt u ook bij mij terecht. We bespreken netjes een datum en tijd en plannen eventueel op voorhand een gesprekje in zodat we op de hoogte zijn van elkaars wensen. In Nederland is het natuurlijk niet altijd heel mooi weer maar mocht het slecht weer zijn voor een buiten shoot dan plannen we die gewoon kosteloos een andere dag in en hopen we dat het dan een mooiere dag is en het zonnetje schijnt.  

Bent u al nieuwsgierig geworden? Kijk dan in mijn portfolio.


 

 

Portfolio


 Werkwijze 

Ik vind goed contact met klanten belangrijk. Ik ga graag een gesprekje aan waarin ieders wensen voor mij duidelijk zijn. Het samen werken en goed communiceren werkt voor beide partijen het fijnst. Feedback is voor mij ontzettend belangrijk, met een eerlijke mening kunnen we er samen iets moois van maken!

Jullie mooie foto´s van goeie kwaliteit bezorgen is mijn doel. Dat de liefde en tederheid van het scherm spat! Ik doe ook newbornshoots. Dit is iets waar je de tijd voor moet nemen en dat wil ik dan ook. Mocht u daar interesse in hebben zal ik ruim de tijd nemen dat je baby op gemak is en lekker slaapt & pas me volledig aan, aan de baby als hij/zij even moet drinken nemen we daar alle tijd voor! en dan wachten we gewoon even. Bij newbornshoots mogen ze niet ouder zijn dan 1,5 maand.

Prijzen

Tot Snel!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram